50+ momenten op vliegvelden die zo’n beroering veroorzaakten – mensen konden niet anders dan staren

Grappige luchthavenmomenten die ervoor zorgden dat mensen stopten en staarden

Met alle ernstige dingen in de wereld is het gezond om onszelf toe te staan te lachen om de gekkigheid om ons heen. Een gevoel voor humor over de kleine dingen helpt ons door de grotere problemen heen. In deze geest, hier zijn enkele grappige luchthaven momenten om de stemming te verlichten.

.

Ik en Junior!

Deze nieuwe moeder probeerde zichzelf belachelijk te maken nadat ze wat was aangekomen met de zwangerschap. Misschien was ze bang dat haar man haar en hun baby niet zou herkennen – hij was lang weg geweest in het leger en dit zou de eerste keer zijn dat hij zijn pasgeboren zoon zou ontmoeten.

Ik en Junior!

Ze wilde haar man thuis verwelkomen met een flinke dosis humor. Zo lief!

Yoga Onderweg

Er zijn geen regels tegen het doen van yoga in een openbare ruimte – dus wat is een betere manier om je lichaam los te maken als je vlucht vertraging heeft of als je net vele uren op een lange vlucht hebt gezeten? Haal gewoon je yogamat tevoorschijn, daar in de loungeruimte.

Yoga Onderweg

Wie weet begin je wel een trend – want andere mensen zullen zeker geneigd zijn je voorbeeld te volgen en wat beweging te krijgen terwijl ze wachten.

Wil je met me trouwen?

Openbare huwelijksaanzoeken zijn al eeuwen populair, maar ze worden nooit oud. Wanneer iemand zijn geliefde vraagt om de rest van hun leven samen door te brengen, is dat altijd een spannende gebeurtenis voor de omstanders.

Wil je met me trouwen?

Zoals je op deze foto kunt zien, zijn de mensen die getuige zijn van het aanzoek dolblij voor het gelukkige paar. Een aanzoek op een vliegveld is zeker een tranentrekker!

Een toilet voor huisdieren

Er is niets mis met uw ogen – u ziet inderdaad een toilet voor huisdieren op de luchthaven. Dit is een van de eerste luchthavens waar een plek is gebouwd waar uw huisdier zich kan ontlasten voor of na een lange vlucht.

 width=
Een toilet voor huisdieren

Met dit soort gebaren laat de luchthaven van San Diego zien dat ze niet alleen voor hun menselijke passagiers zorgen, maar ook voor hun dierlijke metgezellen.

Kijk naar mij, papa!

Wat een geweldig idee om een papa aan zijn nieuwe dochtertje voor te stellen als hij haar voor het eerst ziet! Hij is vast en zeker meteen verliefd geworden… vooral toen hij deze poster zag! En wij gokken ook dat hij weer helemaal verliefd is geworden op de mama van zijn baby.

Kijk naar mij, papa!

Het aanpassen van bekende teksten van een popliedje is een originele manier om een vader voor te stellen aan zijn nieuwe baby, dus deze moeder krijgt een aantal belangrijke punten voor creativiteit.

Moest gewoon een beetje gaan zitten

Als je stewardess bent en even moet bijkomen, kun je je ontspannen in je aangewezen stoel. Maar waarom zou je je niet uitstrekken over de lengte van de servicebalie achterin het vliegtuig?

Moest gewoon een beetje gaan zitten

Met die hoge hakken is het geen wonder dat haar voeten moe zijn na een lange dag op en neer lopen langs het gangpad. Hopelijk gaat ze goed zitten bij het opstijgen en landen, anders rolt ze over de vloer!

Waar leg je de baby?

Als je in de rij voor de beveiliging staat en je moet je kind even neerleggen, wat doe je dan? Deze moeder koos de dichtstbijzijnde emmer op de lopende band. Haar werd gevraagd haar schoenen uit te trekken, dus ze moest beide handen vrij hebben – en de emmer leek haar de veiligste plaats om haar kind neer te zetten.

Waar leg je de baby?

Als de band in beweging kwam, had de baby in het röntgenapparaat geduwd kunnen worden! Maar gelukkig gebeurde dat hier niet, en de baby bleef veilig en gezond in zijn kleine container.

Niet opgeëiste bagage

Dit meisje ziet eruit alsof ze op weg is naar dromenland – ook al is het op een lopende band. Dit lijkt me een leuke manier om de tijd te doden tijdens het wachten op het vliegtuig.

Niet opgeëiste bagage

Hopelijk is er iets om haar bezig te houden tijdens de vlucht, want ze kan hyper worden als ze te lang op de bagageband ligt te dutten. Maak haar maar wakker voordat ze ergens anders terecht komt dan haar familie bedoeld heeft.

Wat gebeurde er met de mensen?

Deze foto is niet wat het lijkt. Misschien denk je dat alle passagiers door een boze heks in valken zijn veranderd. In feite was dit een prins uit Saoedi-Arabië die zijn status gebruikte om al zijn 80 valken op een commerciële vlucht te krijgen.

Wat gebeurde er met de mensen?

Dit is een luxe die alleen een zeer bevoorrecht persoon kan genieten. Maar alle afgunst terzijde, de valken waren tenminste veilig en gezond tijdens hun vlucht.

Ze moet plichtsbesef hebben

Deze jonge soldaat was lange tijd weg van zijn vriendin, en zij miste hem duidelijk – en verwelkomde hem thuis met een slim bord dat niets aan de verbeelding overliet.

 width=
Ze moet plichtsbesef hebben

Het paar was extatisch om herenigd te worden, en niets anders lijkt er toe te doen! Hopelijk kunnen deze twee tortelduifjes de verloren tijd inhalen.

Neit nodig om te rennen!

Is dit de echte Forrest Gump in de trein? Nee, het was gewoon een look-alike op weg naar zijn eigen Jenny. Deze man zag eruit en was net zo gekleed als Forrest uit de film Forrest Gump.

Niet nodig om te rennen!

Het was dus geen verrassing dat iemand een foto moest maken om het gekke voorval aan iedereen thuis te laten zien.

Laat de wereld zijn echte gezicht zien

Als zijn vrienden de arme man in verlegenheid wilden brengen, moeten ze daarin geslaagd zijn met deze opgeblazen foto. Hopelijk zag Mokie deze foto van een afstand en liet hij zijn gezicht niet zien in de ontvangstruimte.

Laat de wereld zijn echte gezicht zien

Niemand wil een gigantische foto van zichzelf in het openbaar zien, zeker niet als hij zo’n dom gezicht trekt. Maar we weten zeker dat zijn vrienden de beste bedoelingen hadden en Mokie alleen maar wilden laten lachen.

Hoe hun vertrouwen te winnen

Het zien van een neergestort vliegtuig onder je bij het opstijgen zou zeker enige angst veroorzaken. Dit is het beeld dat je te zien krijgt als je vertrekt van de internationale luchthaven in Moskou.

Hoe hun vertrouwen te winnen

Het is inderdaad een gekke manier om het vertrouwen van de passagiers te winnen – hopelijk krijgen ze het wrak snel opgeruimd, zodat iedereen gelukkiger gedachten kan hebben bij het opstijgen.

Te ver doorgeschoten ijdelheid

Dit is wat er gebeurt als je te geobsedeerd raakt door je eigen gezicht. Simons vriendin had duidelijk genoeg van zijn ijdelheid en besloot hem dat te laten weten door hem in het openbaar voor schut te zetten.

Te ver doorgeschoten ijdelheid

Misschien was het gewoon een goede grap om hem aan het lachen te krijgen – we zullen het nooit weten. Maar Britney’s bord trok zeker de aandacht van alle aankomende passagiers.

De nieuwe comfortabele stoel

Als je niet meer rechtop kunt zitten, moet je een goede rustplaats voor je hoofd vinden. En wat kun je dan beter gebruiken dan je vertrouwde koffermaatje?

De nieuwe comfortabele stoel

Al je kleren kunnen erin, en zeker ook je hoofd. Maar waar laat je de rest van je lichaam? Precies daar in de stoel waar het altijd al was. Het vereist alleen een beetje herschikking.

Waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten

Dit vliegtuig landde in Midden-Aarde, en ze moesten een paar dwergen vragen om het uit de greppel te halen. Hopelijk werden de dwergen betaald voor hun werk, want met een dwerg en zijn goud wil je niet sollen.

Waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten

Alle gekheid op een stokje, dit was een scène die werd opgenomen voor de film Man vs. Beast. Ze wilden zien of 44 kleine mensen sterker zouden zijn dan een olifant – het bleek van niet.

Zelfs niet tijdens de kerstvakantie?

Hoe vertel je je kleinkind dat je geen sneeuwbol kon meenemen omdat die niet in het vliegtuig mocht? Misschien kun je de Grinch de schuld geven, maar hoe zit het dan met dat durian fruit dat je ze beloofd had?

Zelfs niet tijdens de kerstvakantie?

Sommige geschenken mogen gewoon niet mee in het vliegtuig, en met reden – durian heeft zo’n sterke geur, dat het de vlucht ondraaglijk zou maken voor alle passagiers!

Klaar om te vliegen

Deze man is ongelooflijk voorbereid op zijn lange vlucht. Hij draagt een gezichtsmasker om zijn luchtwegen te beschermen, een oogmasker om het licht tegen te houden zodat hij kan slapen, een nekkussen en een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Klaar om te vliegen

Hij is duidelijk een frequente reiziger en weet welke uitrusting hij nodig heeft om comfortabel te vliegen.

Niet voor de zwakken

Zelfs als het legaal was om zo’n foto voor Instagram te maken, lijkt het me iets te ver gaan om alleen maar meer volgers te krijgen. Maar dat weerhield deze piloot er niet van om vanuit de veiligheid van Photoshop de foto te maken die niemand anders kan krijgen.

Niet voor de zwakken

Helaas werd hij ontdekt en verloor hij de meeste van zijn Instagram-volgers. Dus wat is het volgende, een foto van hem die op de maan loopt? Dat zou een dappere prestatie zijn.

Hartelijk handschrift

Dit bord kwam uit het hart van een kind, en als je het niet kunt lezen, probeer je dan weer voor te stellen dat je een kind bent. Herschik de letters in de juiste volgorde, en je ziet de bedoelde boodschap.

Hartelijk handschrift

Dit lieve kleine meisje wilde haar grootouders welkom thuis heten toen de familie hen kwam ophalen op de luchthaven – en haar handgeschreven teken deed hun hart zeker smelten.

Geef ze niet je paspoort

Als je kinderen onrustig worden, is het laatste wat je moet doen ze met je paspoort laten spelen. Ze zouden het kunnen versieren met hun persoonlijke kunstwerken, in de overtuiging dat ze je paspoort mooier maken.

Geef ze niet je paspoort

Ze weten niet dat hun zelfexpressie uw gezin ervan zal weerhouden op uw langverwachte reis te gaan, want een gemerkt paspoort is meteen ongeldig! Zie dit voorbeeld dus als een les om uw paspoort ver uit de handen van uw kinderen te houden.

Verloren en gevonden

Dit opvallende beeld is als een levensecht Tetris spelletje. Het lijkt wel of alle verloren koffers uit de hele wereld op dit vliegveld terecht zijn gekomen.

Verloren en gevonden

Het is een goede herinnering om ervoor te zorgen dat je al je spullen van de lopende band hebt opgeraapt, want je wilt niet dat ze in een verloren-en-gevonden-toren belanden!

Blijf uit de buurt

Dat is precies wat dit bord aangeeft op een luchthaven in Nieuw-Zeeland, waar de landingsbaan heel dicht bij de parkeerplaats ligt. Als mensen op deze kleine luchthaven aankomen, wordt hen aangeraden hun auto snel te parkeren en dan naar binnen te gaan om het gevaar van opstijgende of landende straaljagers te vermijden.

Blijf uit de buurt

Misschien is het beter om een taxi te nemen die je bij de deuren van de terminal afzet, dan het risico te nemen!

Baanpatrouille

Deze border collie heeft een heel belangrijke taak – en dat is het verjagen van alle zwerfdieren die te dicht bij de landingsbaan van het vliegveld komen. In plaats van vallen te zetten om de dieren weg te houden, doet Piper de collie het voor een bot of twee.

 width=
Baanpatrouille

Hij loopt rond de perimeter van dit vliegveld in Michigan, en lijkt van zijn werk te houden. Piper is een zeer waardevolle werknemer van het vliegveld, die de start- en landingsbanen veilig houdt.

De Grote Trek

Zo ziet het eruit als de reisbeperkingen worden versoepeld en iedereen weer de wereld rondvliegt. Dit is natuurlijk maar een grapje – het is gefotoshopt door een bekwame fotograaf en samengesteld uit 400 verschillende foto’s.

De Grote Trek

Het is nogal een indrukwekkend uitzicht op alle vluchten die deze luchthaven verlaten. Als je denkt dat dit er eng uitziet, stel je dan eens voor hoe het zou klinken!

De pinguïns zijn aangekomen

Ze kwamen door de poort als een delegatie van de Penguin World, en kregen een warm welkom. Deze bedreigde pinguïnsoort werd door een team van natuurbeschermers gered van stropers, en teruggebracht naar hun natuurlijke habitat.

 width=
De pinguïns zijn aangekomen

Een commerciële vlucht was de veiligste manier om hen terug te brengen naar hun eiland, vlak voor de kust van Zuid-Afrika. Kun je je voorstellen naast een pinguïn te zitten tijdens een vlucht?

Nog maar net weg

Iemand liet de laaddeur open, en deze ontvoerde ijsbeer ontsnapte ternauwernood met zijn leven! Gelukkig was dat hier niet het echte scenario – maar ijsberen zijn een normaal gezicht op de landingsbanen van luchthavens in Alaska.

Nog maar net weg

Misschien herinnerde deze beer zich dat iemand hem de laatste keer dat hij hier was met een snack trakteerde. En iedereen houdt van goede herinneringen – zelfs ijsberen.

Het had erger kunnen zijn

Stel je Jasmijns verbazing voor toen ze deze foto van vreemden op haar Facebook-pagina vond. Wat ontzettend aardig van deze medewerkers van de luchthaven van Newcastle om haar te vertellen waar ze haar telefoon was verloren, samen met een vriendelijke waarschuwing om haar Facebook-account niet ingelogd te laten als ze hem niet gebruikt.

Het had erger kunnen zijn

Normaal gesproken is een verloren telefoon een dooddoener – maar deze luchthavenmedewerkers laten ons de betere kant van de mens zien.

Doe je handen samen voor hen

Deze jongens zijn waarschijnlijk gewend om enthousiast applaus te krijgen voor hun publieke stunts. Ze besloten om verveelde passagiers op deze luchthaven iets te geven om te onthouden.

Doe je handen samen voor hen

Het is zo heerlijk om jonge mensen een circusshow te zien opvoeren in plaats van met hun gezicht in hun smartphone te zitten, en we weten zeker dat hun medereizigers dankbaar waren voor de afleiding.

Vrolijk Kerstfeest!

Deze gelukkige passagiers werden verrast door de Spaanse luchtvaartmaatschappij SpanAir toen hun vliegtuig landde op kerstavond. Iedereen kreeg een bedankje omdat ze SpanAir gebruikten om met Kerstmis thuis te komen.

Vrolijk Kerstfeest!

We zijn benieuwd wat er in die dozen zit – misschien een leuk reiskussen en een cadeaubon voor een toekomstige vlucht?

Volg mij op Instagram

Deze piloot staat bekend om haar yogaposes rond het vliegtuig en heeft een behoorlijke aanhang op Instagram. Je vindt niet veel piloten die ook yoga-instructeur zijn. Maar de uit Zweden afkomstige Maria Peterson is geen gewoon mens.

Volg mij op Instagram

Ze verwent haar volgers door haar twee liefdes – vliegen en yoga – samen te brengen.

Bukken! Maar nadat je een selfie hebt genomen

Dat klopt, dit is niet gefotoshopt! Als je deze selfie op sociale media ziet, weet dan dat hij echt is – maar alleen op dit eiland in het Caribisch gebied. Met de landingsbaan vlak bij het strand zijn de mensen zo gewend aan laagvliegende vliegtuigen dat ze niet eens meer bukken.

Bukken! Maar nadat je een selfie hebt genomen

Daarom zie je deze mensen op het strand druk bezig met het nemen van selfies zonder een greintje angst.

Iedereen achter oma voor een foto

Het lijkt erop dat iedereen zich achter oma verzamelt om te poseren voor een familiefoto voor het vakantiealbum. Helaas was dit een echte situatie waarbij iedereen vast zat achter deze oude dame op een bewegende loopbrug op het vliegveld.

Iedereen achter oma voor een foto

Ze besloot duidelijk te blijven staan en niemand te laten passeren. Gelukkig leek niemand er last van te hebben, en stonden ze allemaal lachend op de foto.

Maak je geen zorgen, ik hou je warm

Als je geen goede plek kunt vinden om je hoofd te laten rusten, zul je het moeten doen met wat beschikbaar is. Zelfs als het iemands schoot is om je op te krullen als een kat, zal het moeten volstaan. Maar soms heeft de persoon op wiens schoot je ligt ook rust nodig.

Maak je geen zorgen, ik hou je warm

Hopelijk kwijlde deze man niet te veel terwijl hij zijn vriend warm hield.

Het spijt ons, we moeten u controleren

Ja – zelfs nonnen worden onderworpen aan een full-body pat down op de luchthaven. Hopelijk was dit voor de non net zo komisch als voor de omstanders. Op internationale luchthavens wordt iedereen als verdachte behandeld – zelfs de minst waarschijnlijke kandidaten.

Het spijt ons, we moeten u controleren

Het beveiligingspersoneel probeert gewoon zijn werk te doen en iedereen in het vliegtuig veilig te houden.

Bereid je voor om even te wachten

Dit is het bord dat je ziet als je in de rij staat om gebruik te maken van de openbare toiletten op een Chinese luchthaven. Het bord is zeer accuraat, gezien de lange rijen die je tegenkomt als je naar het toilet wilt.

Bereid je voor om even te wachten

Dat is niet erg bemoedigend als je na een lange vlucht uit het vliegtuig stapt en staat te popelen om jezelf te ontlasten! Zoals het bord suggereert, zorg ervoor dat je je benen kruist tijdens het wachten om ongelukken te voorkomen.

Een ontsnappingsartiest?

Serieus – als je in een vliegtuig wilt stappen, koop dan gewoon een ticket. Je zult niet kunnen vliegen als ingecheckte bagage. In deze dagen van zware beveiliging op luchthavens is er geen kans dat je ermee wegkomt. Maar we nemen het deze man niet kwalijk dat hij het probeert.

Een ontsnappingsartiest?

Misschien was zijn geld op, maar wilde hij toch met zijn vriendin mee op strandvakantie. We hopen dat zijn straf niet te zwaar was.

Was niet de bedoeling om in slaap te vallen

Misschien wilde deze man die midden op de grond lag gewoon wat rusten terwijl hij op zijn beurt aan de balie wachtte, maar hij kon het niet helpen dat hij in slaap viel. En de mensen om hem heen hadden het hart niet om hem uit zijn sluimer te wekken.

Was niet de bedoeling om in slaap te vallen

Soms zijn mensen helemaal uitgeput na een lange vlucht, vooral als er een tussenstop is. Deze man moet een talent hebben om zowat overal in slaap te vallen, want al het luchthavenlawaai was niet eens genoeg om hem wakker te maken.

Maak je eigen bagagekar

Misschien had deze persoon zo’n haast om zijn vlucht te halen dat hij geen tijd had om na te denken over hoe hij zijn bagage daar kon krijgen. Die arme kofferwieltjes begaven het waarschijnlijk halverwege de luchthaven, zodat hij toch maar een taxi moest nemen.

Maak je eigen bagagekar

Hij had tenminste een leuk verhaal om aan iedereen te vertellen toen hij eindelijk op zijn bestemming aankwam. We zullen het nooit weten, en we kunnen alleen maar hopen op het beste.

Overstekend verkeer

Deze foto lijkt op een scene uit het simulatiespel Transport Tycoon. Dit is een internationale luchthaven in Gibraltar, en auto’s moeten wachten op groen licht voordat ze de landingsbaan kunnen oversteken.

Overstekend verkeer

Maar wat gebeurt er als de stroom in de hele stad uitvalt en niemand het verkeer kan regelen? Dit is zeker niet ideaal en lijkt erg onveilig; we hopen zeker dat ze de situatie snel verbeteren.

Varkentje op de bagage

Wie kan het dit kleine meisje kwalijk nemen dat ze een plek zoekt om die vermoeide voeten te laten rusten? Als er niets anders beschikbaar is, is de bagage van papa zeker voldoende.

Varkentje op de bagage

Haar slungelige houding weerspiegelt de algemene stemming van passagiers op luchthavens waar je overal lang op moet wachten, zelfs op het toilet. Als het lichaam wil rusten, is dat precies wat het moet doen – zelfs onderweg.

Dit is van mij

Als dit de enige manier is om je bagage niet steeds weer kwijt te raken, laat het dan zo zijn. Deze man is waarschijnlijk een keer te vaak zijn bagage kwijtgeraakt, en besloot een foto van zichzelf op zijn koffer af te drukken om deze te identificeren.

Dit is van mij

We vragen ons af… hoe vaak moet je je bagage verliezen om tot deze extreme oplossing te komen? Waarschijnlijk vele malen, en hopelijk was het niet altijd zijn schuld.

Tijdje uit voor mama

Dit was waarschijnlijk tijdens de schoolvakanties, en mama kon het gewoon niet meer aan om de kleine boefjes alleen te laten. Gelukkig voor deze jongens zijn moeders geen echte opgevers – en bracht ze hen naar het vliegveld om hun vader thuis te verwelkomen.

Tijdje uit voor mama

Het is geweldig als mensen nog gevoel voor humor hebben bij de ernstige dingen in het leven – zo gaan we ermee om.

Van ver, ver weg

Deze jongens waren op weg naar Comic-Con en moesten hun schoenen laten poetsen. We hopen dat ze betaald hebben in de lokale valuta, en niet die van een ander sterrenstelsel. Het gebeurt niet vaak dat mensen gebruik maken van schoenpoetsdiensten in deze tijd waarin mensen altijd haast hebben en zich meer casual kleden.

Van ver, ver weg

Dus deze jongens uit een ver sterrenstelsel waren een welkom gezicht voor de mensen die deze diensten verlenen. We hopen dat ze de gewoonte hebben om goede fooien te geven.

Mama en papa missen

Deze man had zo’n haast dat hij vergat zijn pyjama uit te trekken voordat hij zich naar het vliegveld haastte om zijn ouders op te halen. Hij was gewoon blij dat mama en papa terug waren om de lege voorraadkast en koelkast aan te vullen!

Mama en papa missen

We weten zeker dat hij ook blij was hen te zien, want hij miste hun gezelschap thuis.

Slechts korte afscheidskusjes

Dit was de oplossing van het luchthavenpersoneel in Denemarken om te voorkomen dat mensen de curbside drop-off blokkeren. Mensen nemen graag de tijd om afscheid te nemen van hun geliefden voor een reis – laten we eerlijk zijn, dat is heel menselijk.

Slechts korte afscheidskusjes

Maar op deze luchthaven heb je slechts drie minuten om afscheid te nemen en de weg vrij te maken. Dit klinkt misschien wat hard, maar als er geen andere manier is om de oprit vrij te houden – moeten we die kussen kort houden.

Aan een korte lijn

Deze moeder moest een manier vinden om haar onstuimige kinderen aan haar zijde te houden terwijl ze zich een weg baande door de luchthaven. Maar het lijkt erop dat hun gekke capriolen haar helemaal in de knoop kregen!

Aan een korte lijn

Zelfs met de riem om, waren ze nog steeds een handvol op de luchthaven. Misschien moet ze de volgende keer een nog kortere riem proberen?

Punten voor originaliteit

Wat is de beste manier om het hart van een vrouw te winnen? Deze man wist zeker hoe dat moest. Zich verkleden als limousinechauffeur om zijn vriendin op te halen van het vliegveld leverde hem zeker veel punten op.

Punten voor originaliteit

En het teken was wat hem over de top bracht – er is geen betere manier om punten te scoren dan het vinden van de juiste woorden om haar dag goed te maken. Goed gedaan, man. Dit was heel romantisch.

Warm en veilig blijven

Dit was nogal een innovatieve oplossing voor passagiers die gestrand waren op een luchthaven in Azië vanwege slechte weersomstandigheden. Helaas was hun vlucht dagenlang uitgesteld en moesten ze tijdens het wachten onderdak vinden.

Warm en veilig blijven

Ook al zagen ze eruit als daklozen, dat weerhield hen er niet van de lege dozen te gebruiken om een kleine slaapplaats te creëren. En niemand neemt het ze kwalijk dat ze gewoon proberen warm te blijven en zich veilig te voelen.

Op spelonderbreking!

Deze beveiliger werd betrapt op het spelen van een solitaire spel op de computer in plaats van het controleren van paspoorten. Dit is een baan waarbij je volledig geconcentreerd moet blijven en geen tijd hebt om te rotzooien.

Op spelonderbreking!

Hopelijk is deze beveiliger door zijn managers op het rechte pad gebracht en zal hij in de toekomst geen spelletjes meer spelen terwijl hij geacht wordt te werken om passagiers veilig te houden.

Beter veilig zijn

Je telefoon in een USB-lader steken op een openbare plaats is niet meer zo veilig, en deze passagier omzeilde het gewoon. Wilde deze persoon gewoon voorkomen dat hij moest betalen om zijn telefoon op te laden, of probeerde hij zijn gegevens veilig te houden voor USB-hackers?

Beter veilig zijn

Je kunt beter je eigen oplader meenemen dan geld verspillen en jezelf blootstellen aan een datalek op je telefoon.

Waar is Luke?

Het is niet veilig om in het openbaar gezien te worden met Darth Vader, maar Stormtroopers maken deel uit van zijn entourage. Laat de Rebel Alliance maar beter niet weten dat hij in de buurt is, ze zullen zeker terugslaan.

Waar is Luke?

Gelukkig was dit gewoon een groep Star Wars fans verkleed op de luchthaven van Denver vlak voor de release van Star Wars, the Last Jedi.

Wrok of grap?

Deze man kwam zijn zwager ophalen van het vliegveld. Zouden zijn woorden een weerspiegeling zijn van zijn ware woede, of maakte hij gewoon een grapje om de stemming voor de aanstaande ouders te verlichten?

Wrok of grap?

Laten we hopen dat het het laatste was, en dat de zelfvoldane blik op zijn gezicht niet betekende dat hij wraak wilde nemen. Het is altijd leuk als familieleden grapjes met elkaar kunnen maken.

Een beschamend moment

Deze familie deed er alles aan om mama in verlegenheid te brengen, en dat lukte! Toen ze het bord zag, draaide ze zich gewoon om en deed alsof ze hen helemaal niet kende. Soms kunnen familieleden zo onattent zijn.

 width=
Een beschamend moment

Ze kregen tenminste de verrassing op hun moeders gezicht te zien. Hopelijk is deze foto vol goede moed genomen en hoefde papa niet de nacht in het hondenhok door te brengen!

Geef ze alsjeblieft een laptop

Deze foto’s zijn een paar weken na elkaar genomen op hetzelfde vliegveld. Was dit een valstrik, of proberen ze een donatie te krijgen voor een laptop? Maar even serieus, hoe slepen ze in hemelsnaam die zware typemachines mee op reis?

Geef ze alsjeblieft een laptop

Misschien houden deze mensen gewoon niet van de nieuwe technologie en proberen ze off the grid te leven. Ze zullen tenminste geen last hebben van een stroomstoring – misschien hebben ze kaarsen bij zich.

Er is iets te verbergen

Wanneer iemand binnenshuis rondloopt met een zonnebril op, verbergt hij vaak iets. Meestal proberen ze hun identiteit te verbergen – en dat is precies het geval in deze foto.

Er is iets te verbergen

Candice Swanepoel, een actrice uit Zuid-Afrika, probeerde met haar zonnebril onherkenbaar te blijven. Hopelijk is ze de luchthaven doorgekomen zonder lastig gevallen te worden door fans.

Een ritje meeliften

De benen van dit kleine meisje waren te kort om haar vader bij te houden toen hij zich door het vliegveld haastte, dus besloot ze in plaats daarvan mee te liften op zijn koffer. Merkte hij dat zijn tas plotseling zwaarder werd?

Een ritje meeliften

We weten zeker dat andere vermoeide passagiers jaloers toekeken en wensten dat ze ook op iemands koffer konden meerijden in plaats van te lopen.

Laat me even liggen

Dit is wat er gebeurt als je een tussenstop maakt en je vlucht uren vertraging heeft. Is dit niet wat we allemaal willen doen als we vastzitten op het vliegveld?

Laat me even liggen

Soms is het enige wat we nodig hebben een paar minuten liggen om op te laden. Hopelijk stapte niemand op deze vrouw terwijl ze haar powernap deed.