Dit zijn meer dan 30 keer dat werknemers in de detailhandel een stapje extra deden

This article appeared in www.cleverclassic.com and has been published here with permission.
Gezonde winkelmedewerkers

Winkelmedewerkers doen veel om onze favoriete winkels draaiende te houden. Hun werk is op z’n minst niet altijd gemakkelijk. Er zijn echter winkelmedewerkers die hun uiterste best doen om zo’n goede en gezonde ervaring te bieden dat klanten de caissière die ze die dag hadden nooit zullen vergeten.

Klinkt als lesgeven voor mij

Als je gaat winkelen, kan een beetje korting nooit kwaad. Maar je maakt niet altijd deel uit van de demografische doelgroep voor de uitverkoop van die dag. Maar wat gaan ze doen – ze laten bewijzen dat ze een leraar zijn?

Klinkt als lesgeven voor mij

Technisch gezien heeft deze persoon de caissière iets geleerd, wat onder de functieomschrijving van een leraar valt. Dit moet een lichtpuntje in de middag zijn geweest voor deze shopper!

Oeps, een typfout

Als je in een kassa werkt, moet je de kortingsbonnen van mensen correct invoeren. Maar niemand is perfect en soms gebeuren er ongelukjes.

Oeps, een typfout

Wij denken dat dit gelukkige toeval de dagen van sommige mensen echt goed heeft gemaakt toen deze persoon bij Hobby Lobby werkte. Jenny deed gewoon iets terug toen klanten lief voor haar waren. Het moet een verademing zijn geweest – gezien alles waar winkelpersoneel vaak mee te maken heeft.

Hen uit de brand helpen

Je ziet nogal een gevarieerd publiek als je ergens werkt zoals een winkelcentrum. Immers, met zoveel winkels en mensen die er rondlopen, kan iedereen binnenlopen.

Hen uit de brand helpen

Toen deze senioren binnenkwamen, merkte de OP hier op dat de romans telkens met wisselgeld werden gekocht. Toen Jane zag hoe de vrouwen het geld bij elkaar schraapten, zorgde ze ervoor dat er genoeg kortingen voor hen waren.

Liefde is moeilijk

Als je ooit aan het daten bent geweest, weet je dat de kans waarschijnlijk groter is dat een afspraakje slecht afloopt dan dat je je soulmate ontmoet.

Liefde is moeilijk

Er zijn maar weinig dingen die zo’n pijn doen als je klaarmaken voor een afspraakje en je vervolgens laten wachten op de plek waar je afgesproken had. Het minste wat Benjamin dacht te kunnen doen was een gratis warme chocolademelk voor dit gebroken hart.