40 foto’s die bewijzen dat reizen met de metro een avontuur kan zijn

Dit artikel verscheen in Ninjajournalist en werd hier met toestemming gepubliceerd.

Geef me mijn ruimte

De metro kan soms dat land worden waar verschillende werelden samenkomen en de vreemdste habitat vormen die we in de stad kunnen vinden.
Waarom? Nou, omdat we iedereen kunnen vinden die naar kantoor gaat, naar de klas, naar een middeleeuws toernooi of naar een bruiloft, ja, we maken geen grapje over het middeleeuwse toernooi. Maar laten we het aan deze lijst overlaten om de onwaarschijnlijke taferelen uit te leggen die reizen met de metro onvergetelijk hebben gemaakt.

Geef me mijn ruimte

Een van de dagelijkse realiteiten van de metro is dat we niet altijd de mogelijkheid hebben om onze persoonlijke ruimte gerespecteerd te krijgen. Natuurlijk zijn er mensen die weten hoe ze hun ruimte moeten opeisen.

Geef me mijn ruimte

Zoals deze dame, die er niet alleen voor zorgde dat ze een zitplaats had, maar ook dat niemand te dichtbij kwam om haar te laten struikelen of zelfs op haar te spugen. Een gewaarschuwd vrouw, een nuttige eigenschap in deze tijd.

Het combineren van ando

Het is al gênant genoeg als twee mensen op dezelfde manier gekleed gaan omdat ze hebben geprofiteerd van de seizoensuitverkoop of gewoon toevallig. Nu denken we dat het nog erger kan.

Het combineren van ando

We weten niet hoe groot de kans was dat de afdruk op het shirt van deze man precies dezelfde was als die op het metrostoeltje, maar het gebeurde. Gelukkig wilde hij het ons laten zien.

Zweetbescherming

Ze zeiden dat de dagelijkse beschermers voor vrouwen zijn. Nou nee, het blijkt dat omdat iedereen ze kan kopen, iedereen ze kan gebruiken. En als ze dachten dat het gebruik beperkt was, dan brak de vindingrijkheid van deze man de mal.

Zweetbescherming

Om de hygiëne, aanwezigheid en zelfs de witheid van zijn flanel niet te verliezen, had de heer op de foto het briljante idee om dagelijks een okselbeschermer te dragen!

De panda die omlaag moest

Industrieel ontwerp en techniek kwamen niet ter wereld omdat ze niet nodig waren. Weten waar je een kostuum moet dragen kan zelfs van vitaal belang zijn om ongelukken te voorkomen. Als je ons niet gelooft, kijk dan naar deze panda.

De panda die omlaag moest

Blijkbaar zijn de autoriteiten behoorlijk actief om de situatie op te lossen en de Japanse metro op zijn succesvolle schema te houden. Zou de panda nu naar boven of naar beneden gaan?

In extase

In de metro kunnen we ons comfortabel of ongemakkelijk voelen, gestrest of ontspannen, wakker of zelfs in slaap, maar de uitdrukking van deze Franse bulldog laat ons sprakeloos.

In extase

Om te beginnen weten we niet eens zeker of het in de regels van deze metro staat om dieren te vervoeren, maar het schattige huisdier zit in de tas van zijn baasje en we weten niet of hij duizelig of verrukt is.

Superhelden in het dagelijks leven

En niet zomaar superhelden. In een versie met een beetje gebrek aan esthetiek of budget is het iemand gelukt om niemand minder dan La Mole, Spider-Man… en de andere twee waar we nog over twijfelen, te vinden.

Superhelden in het dagelijks leven

Het lijkt zinvol om ons af te vragen of degene die naast Spider-Man staat de Hulk is? De Grinch? Of heeft de Hulk plotseling de Grinch opgegeten? Om nog maar te zwijgen over het wezen dat lijkt op een fusie tussen Aquaman en de Lorax.

Boetedoening

Doder dan simpel zeggen ze, maar daar hoeven we het niet mee eens te zijn na het zien van deze man en zijn zware stijl, letterlijk.

Boetedoening

We weten niet waar de jongeman naar toe moet in de metro, maar de accessoires van deze jongen lijken wel een last of een boetedoening. Gast, minder die stijl, de kettingen zijn te middeleeuws om te combineren met het merk Beats.

Chucky en de bruid

Het probleem is niet dat mensen zich verkleden, natuurlijk niet, het probleem is dat ze niet eens uit hun rol stappen in de metro! De haren gaan overeind staan bij de gedachte dat de hoofdrolspelers van onze nachtmerries ons minutenlang in de gaten kunnen houden op een plek waar we niet weg kunnen rennen.

Chucky en de bruid

Iedereen martelen, reizen met Chucky en zijn vriendin, en ze bedreigen je allebei met gekke blikken.

Doe natuurlijk

Als ons voor het zien van deze foto was gevraagd in welke houdingen we in de metro kunnen reizen, zouden we hebben gezegd: staand, zittend of liggend. Maar er is altijd wel iemand die ons kan verrassen met een nieuw alternatief.

Doe natuurlijk

Natuurlijk, of zo natuurlijk als het kan zijn voor iemand die graag blijft hangen, kun je ook van eind tot eind tussen de leuningen gaan. Laat het ons weten als je het probeert.

Net als Britney

En er is een dwingende reden, twee in feite, om te zeggen dat iemand met de beste stijlen mee kan gaan a la Britnet Spears in de gedenkwaardige uitvoering van haar nummer I’m a Slave 4 U.

Net als Britney

Net als iemand die rustig zijn huisdier naar de dierenarts brengt, nam deze man twee constrictorslangen uit zijn koffer. Jammer dat de leuning de uitdrukking van de baby bedekt, ik wed dat hij staat te gapen.

Wreed uit de hand gelopen

Net als wanneer je niet kunt stoppen met het spelen van een nieuw videospel. Nou, zo is het ook met deze man die zijn ondeugd helemaal heeft meegenomen naar de underground, en niet bepaald in zakformaat.

Wreed uit de hand gelopen

Met een console en een 32-inch flatscreen-tv denken we dat iemands videogame-gewoonte een beetje uit de hand loopt.

De onzichtbare man

Een van onze favorieten! Het is echt een heel gewone situatie, maar perfect vastgelegd door degene die voor deze meneer stond op de ondergrondse stoelen.

De onzichtbare man

De onzichtbare man was tenminste het effect dat werd bereikt door de sokken van deze man, die precies hetzelfde patroon en kleur hadden als de vloer van de koets.

Jumanji

Het volgende beeld deed ons denken aan wanneer de jungle het huis binnenvalt van de kinderen die Jumanji spelen. Zouden de planten in de aanbieding zijn en pasten ze allemaal op dezelfde wagen nadat ze gekocht waren?

Jumanji

Het is te toevallig om waar te zijn. We hebben er wat onderzoek naar gedaan en de afbeelding bleek van iemand te zijn die planten verkoopt in de metro. Plotseling is het goed om de verkoop van iets praktischer voor te stellen.

Herken jezelf

Soms beschouwen we degenen die in de modellenindustrie werken als buitengewone mensen die zoiets gewoons als met de metro rijden niet zouden doen, zelfs als hun advertenties daar te zien waren.

Herken jezelf

Niet iedereen die model staat, doet dat voor Versace, Calvin Klein of Hugo Boss. Bovendien geloofden ze deze man ineens niet meer dat hij dezelfde was als degene in de advertentie, dus herhaalde hij het gebaar.

Tijd voor de lunch

Als de reizen lang zijn en de verplichtingen talrijk, ligt de oplossing voor de hand: Laten we de container, het tafeltje en het flesje water pakken en eten!

Tijd voor de lunch

Voor de goede orde: dit is geen uitnodiging om het gedrag van anderen te herhalen. Laten we alsjeblieft rekening houden met de regels van het vervoermiddel en dat als iemand samen met deze man honger had, de geur en het zicht van eten zijn reis tot een beproeving zouden hebben gemaakt!

Einstein

Onder de mensen die we in de metro zouden kunnen tegenkomen, hebben we allemaal wel een lijstje met acteurs waar we van dromen die op een dag een paar minuten normaal leven willen leiden en ons willen evenaren.

Einstein

Wat er gebeurde met de persoon die de foto nam was een hele prestatie, en voor degenen die ook maar een paar minuten van hun leven deelden met het genie Albert Einstein, of nou ja, zijn imitator.

Penguin migratie

We worden allemaal elke dag moderner, technologischer, en wat als de natuur hier ook aan mee wil doen? Wat als een diersoort zijn migratiepatronen kan variëren? We laten het je zien:

Penguin migratie

Hier kunnen we zien hoe het hele metrostation gevuld was met pinguïns. Echt verbazingwekkend, ik snap niet dat we hier niet eerder documentaires over hebben gezien. Oké, we geven toe dat het mensen in vermomming zijn.

Iemand is op de verkeerde plek wakker geworden

Of toch niet. Een deel van ons team beweert dat iemand ontvoerd is door aliens, met bed en al.

Iemand is op de verkeerde plek wakker geworden

Het andere deel van ons team, veel meer gefocust en sceptisch over het onbewezen bestaan van intelligent leven buiten de aarde (alsof we alleen zouden kunnen zijn in het universum), gelooft dat het iemand was die besloot een paar stappen dichter bij hun werk te zijn.

Mannen boven dinosaurussen

Dat mannen niet volwassen worden is een nogal afgezaagd gezegde. We zijn gefascineerd door de prestatie van deze mannen op dinosaurussen. En niet zomaar, ze rijden op de reptielen uit vervlogen tijden.

Mannen boven dinosaurussen

Je moet toegeven dat het effect van kort zijn in dat kostuum in ieder geval erg goed is. Wat we niet echt begrijpen in die foto is wat dinosaurussen te maken hebben met voetbal en het Braziliaanse team.

Een slimme vooruitziende blik

s Ochtends vroeg, slaperig en wel, zijn we beter in staat om aan de routine-eisen te voldoen. Maar tegen het einde van de dag, als we werken, studeren of wat dan ook moeten doen… is het normaal om toe te geven aan Morpheus.

Een slimme vooruitziende blik

En als ze al weten dat in slaap vallen normaal is, waarom accepteren ze dat dan niet gewoon en vragen ze niet om de gunst om gewekt te worden?

Hij is de bezem vergeten

Hoe graag we onszelf ook willen overtuigen dat het een Halloween kostuum kan zijn geweest, er is iets aan de houding van dit meisje dat we zowel overtuigend als verontrustend vinden.

Hij is de bezem vergeten

Opeens is het haar gereserveerde en defensieve houding, het zou ook de volledig zwarte outfit met donkere make-up kunnen zijn. Of het kan duidelijk zijn dat die raaf echte afmetingen heeft en we durven bijna te wedden dat het de echte is.

Reizen in stijl

Mijn moeder vertelde me altijd dat ik me als een ster moest voelen als ik een ster wilde zijn. Dat is niet gelukt en nu schrijf ik voor jullie. Maar niet iedereen hoeft zijn droom of zijn essentie op te geven.

Reizen in stijl

Inderdaad, niets hield deze man tegen om te laten zien dat hij de koning is die hij denkt dat hij is. Bravo! Zijn moeder zou zeker trots zijn en de man achter hem in de koets voelt zich vereerd om naast zijne hoogheid te zitten.

Moesten ze het kaartje betalen?

Er valt niet veel op aan te merken wanneer de metroautoriteiten erop staan om van het vervoersmiddel een inclusieve plaats te maken, weg van elke vorm van discriminatie… Maar moesten ze betalen voor het kaartje?

Moesten ze het kaartje betalen?

Het is een grimmige maar terechte vraag, zelfs als de kist plotseling leeg was. Maar aan het aantal mensen dat de kist draagt te zien, is hij waarschijnlijk ook bezet.

Matrix

We weten hoe ongemakkelijk het is als je uit het niets iemand krijgt die precies zo gekleed is als jij. Daarom gaan we ervan uit dat deze jongens elkaar niet kennen.

Matrix

We kunnen het niet helpen, maar we denken dat als een van deze jonge mannen de ander ziet, ze een grote schok kunnen verwachten.

Verpakte Husky

We houden van honden, het moest gezegd worden en het is gezegd! Daarom kunnen we niet voorbijgaan aan dit schattige beeld waar de harige vriend van deze jongen in een gepaste tas zat en iedereen blij hield om zijn goede gedrag.

Verpakte Husky

Het dier lijkt helemaal niet geschrokken van de manier waarop hij door zijn menselijke vader wordt vervoerd en, wat nog beter is, zelfs de mensen naast hem lijken er geen bezwaar tegen te hebben dat de puppy met hen meereist.

Gemak boven alles

Er zijn ruimtes die een specifieke dresscode vereisen, zoals school, de kerk, vergaderingen met bazen op kantoor en zelfs het strand als we kijken.

Gemak boven alles

De metro vereist daarentegen geen unieke dresscode, zoals deze man kan laten zien. Hij laat immers niets onbetamelijks zien, al moet hij gedacht hebben dat de slippers een beetje te veel van het goede zouden zijn.

Vlees om te gaan

Als je dacht dat er geen verkoop zou moeten zijn in de metro, weet dan dat iemand precies het tegenovergestelde heeft voorgesteld. Misschien is straatverkoop vervelend, maar als sommige routes niet druk zijn, kun je je dan voorstellen dat je het vlees voor het avondeten kunt kopen?

Vlees om te gaan

Zoals op deze foto te zien is, hebben ze ergens in Azië (we hebben ingezoomd op de foto om de letters te kunnen lezen) een slagerij in een koets.

Te laat op je eigen bruiloft

Het beeld dat we nu gaan laten zien is misschien wel de definitie van een slechte dag hebben. Het moet tenslotte erg stressvol zijn om als bruid te laat te komen op je eigen bruiloft! Of we denken tenminste dat dat de reden van haar huilbui is.

Te laat op je eigen bruiloft

We denken graag dat het volkomen onmogelijk is dat ze alleen gelaten kon worden om terug te gaan naar de ondergrondse, nadat ze voor het altaar was gedumpt.

Briljanten rij

Van alle toevalligheden die we in de metro kunnen vinden, is dit een buitengewone. We zeggen dat omdat in dezelfde metro, in hetzelfde rijtuig, de meest briljante geesten, of in ieder geval de meest briljante kaalkoppen, elkaar ontmoetten.

Briljanten rij

Er is altijd de mogelijkheid dat iedereen auditie ging doen om Bruce Willis te zijn en dat alle aanwezigen nee te horen kregen.

Vis voor hulp

Er zijn niet één, maar twee dingen die onsmakelijk kunnen zijn in deze afbeelding. Jij beslist: de schoenen of de rubberen zitting?

Vis voor hulp

Persoonlijk lijkt het schoeisel van deze dame een vis om hulp uit te beelden. Ze houden zeker niet van de geur van de voet die ze draagt.

Middeleeuwse ridder

Je denkt misschien dat dit gewoon weer een kostuum is, maar daar denken wij anders over. Een middeleeuwse ridder zijn vereist dat je je plichten vervult, dat je klaar staat en bereid bent om uit te gaan voor het meisje in nood.

Middeleeuwse ridder

Natuurlijk moet voor deze ridder zijn edele ros ziek zijn geworden. Toch hebben we diepe bewondering voor zijn inzet, want we vermoeden dat de helm helemaal niet comfortabel moet zijn als je niet in een gevecht verwikkeld bent.

Vliegtuig naar de metro

Reizen met de metro kan altijd hetzelfde lijken, routineus en vervelend. Toch zijn er mensen die de reis met het openbaar vervoer veel leuker willen maken.

Vliegtuig naar de metro

Met een beetje fantasie heeft iemand de plaatjes getekend van het vliegtuigje dat het rijtuig binnenrijdt. Als je de reeks doet, zou je ook een vliegtuig nemen om op je werk te komen.

Hoi, Mr. Stark

Superhelden bestaan! We herhalen het niet zodat je ons gelooft, we hoeven niemand te overtuigen omdat er mensen zijn die ze in levende lijve hebben gezien en gefotografeerd!

Hoi, Mr. Stark

Zoals Tony Stark, oftewel Ironman, als hij het pak niet draagt. Het moet geruststellend zijn om een superheld te zien die zijn normale leven leidt in het openbaar vervoer.

Drijvende hoed

Er zijn foto’s die gaan over kansen op het juiste moment. Is er nog iemand bekend met de surrealistische werken van René Magritte? Veel daarvan lieten mannen met bolhoeden zien, net als de man die dit beeld vastlegde.

Drijvende hoed

Op dat moment bevond de man voor hem zich precies onder een stuk zwevende hoed dat zich buiten de koets bevond.

Mama’s hondje

Ook al is een hond de beste vriend van een man, voor een vrouw wordt het haar kind en verdient het als zodanig behandeld te worden! Zo niet, dan vragen we het aan deze verwende hond met een pruillipje.

Mama’s hondje

We hebben al eerder kinderen gezien die te groot waren om in een kinderwagen te rijden, maar dit is de eerste keer dat we een Engelse bulldog in zo’n wagen hebben gezien. Hadden we al gezegd dat we van honden houden?

Kleine Vergetelheid

Vader van het jaar zijn is een moeilijke, gecompliceerde taak, er worden altijd fouten gemaakt omdat er geen universiteiten zijn voor het vaderschap en de leerschool van het leven is extreem hard. Natuurlijk zijn er dingen die je niet over het hoofd mag zien, zoals kinderen!

Kleine Vergetelheid

Maar hij vergeet de telefoon toch niet? Deze ouders vandaag. Het is tijd om na te denken over prioriteiten. Laten we hopen dat de vrouw op de foto niet de moeder is, anders zal die baby Tarzan een geluksgevoel geven.

Ik kan maar beter thuisblijven

Je weet dat er iets niet klopt als je dit soort personages tegenkomt. We weten niet wat er met de gewone kostuums is gebeurd, maar dit is de slechtste recreatie van de zanger uit de Fifth Element film.

Ik kan maar beter thuisblijven

En als het niet dat personage is, maakt het niet uit, maar moet hij ons zo hard aanstaren? Ik concentreer me nergens op: de ketting, de handschoenen, de schoenen die niet bij elkaar passen, de tatoeage die je kunt zien dankzij de transparantie van de stof?

Geen tijd te verliezen

Als de reizen lang zijn en je weet dat je de tijd kunt terugverdienen, laten we dan aan de slag gaan! En met plank en mes, zoals deze vrouw die niet bang is om zichzelf te snijden of een traan te laten zien.

Geen tijd te verliezen

Met weinig aandacht voor de persoon naast haar, die zou kunnen huilen om de ui of walgen van de geur ervan, besloot de dame mogelijk dat ze door kon gaan met haar diner.

De koets als kantoor

Studenten wordt altijd verweten dat ze alles tot het laatste moment laten liggen, maar hoe zit het met leraren? Een normale kantoormens is hij niet, die hebben vast al andere computers klaarstaan op hun werkplek.

De koets als kantoor

We hebben geen bewijs of twijfel dat de man papieren aan het nakijken was, of de eindcijfers van zijn studenten aan het afwerken was. Laten we hopen dat het meisje dat hem bespioneert niet bij hem in de klas zit.

Batman tegen Darth Vader?

Zelfs de ontmoeting tussen twee werelden (Europa en Amerika) kan in de verste verte niet spannender zijn dan deze ondergrondse attractie. Merk op hoe gewone mensen gefascineerd zijn door de spanning tussen de Dark Knight en de Star Wars-antagonist.

Batman tegen Darth Vader?

Ze hadden vast niet verwacht elkaar op dezelfde planeet te ontmoeten, laat staan in dezelfde ondergrondse auto. Maar wat is het probleem als er genoeg fans zijn voor beide?

Ontsnapt uit een videospel

Het lijkt erop dat beesten ook moeten werken om geld thuis te brengen. Net als half-mens, half-monster wezens, zoals in het geval van deze meneer die tegen de deur loopt. Zijn kleine harige, mensenhoofdige nakomelingen gaan zichzelf niet voeden.

Ontsnapt uit een videospel

Of misschien overkomt het deze man dat hij een verkleedfeestje heeft en rechtstreeks van kantoor moet komen. In dat geval is het een goed idee om met zijn halve lichaam klaar te staan.

Het hondenplein

We hebben al gezien hoe sommige dieren met de metro reizen. Soms zelfs comfortabeler dan mensen. Vier poten hebben betekent niet dat je de hele tijd moet staan.

Het hondenplein

Het merkwaardige is de manier waarop zijn baasje erin slaagde om de puppy te laten zitten. Waarschijnlijk is het zijn favoriete speeltje, dus bij elke wandeling of uitstap eist hij dat hij het verplaatst. Hoe dan ook, dit is de eerste cowboyhond – een harige cowboy aan boord van zijn paard!

Denken als een machine

Ja, we hebben al verschillende keren gehoord dat kunstmatige intelligentie de menselijke intelligentie evenaart en zelfs overtreft. Er is ons al verteld dat over een paar decennia veel computers taken zullen kunnen uitvoeren die mensen vandaag de dag doen. Wat niemand had verwacht, is dat de verandering op deze manier zou plaatsvinden.

Denken als een machine

Geleidelijk aan zullen computers en beeldschermen zo ingebed raken in onze routine dat ze ons naar het hoofd stijgen. Hier, in deze metro, verscheen het perfecte voorbeeld.

Genieten van het landschap

Metro’s hebben veel voordelen, zoals hun snelheid en hun netwerk van combinaties. Maar er zijn ook enkele nadelen vergeleken met ander stedelijk vervoer. Bijvoorbeeld het niet kunnen zien van de omgeving door de ramen.

Genieten van het landschap

Als je ondergronds gaat, verandert het landschap. Veel tunnels, hoogspanningsleidingen, stenen en duikers. Daarom is het leuker om de interne scènes te bekijken. Met uitzondering van deze arme passagier, die waarschijnlijk haar ogen moet sluiten en een paar seizoenen moet gaan slapen.

Titanic Ondergronds

Niemand die de film met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet heeft gezien, kan de scène van de violisten vergeten toen het schip zonk. Het lijkt erop dat deze passagier het in zijn hoofd had om op het slechtst mogelijke moment een gedenkwaardige serenade te brengen om zijn vaardigheden te tonen aan de passagiers.

Titanic Ondergronds

Aan de afbeelding te zien was de luisteraar meer dan tevreden. En het beste van alles is dat de ondergrond niet kan zinken, omdat hij al onder de grond zit.

Comfort eerst

Iedereen die wel eens in de metro heeft gezeten weet dat zitten niet altijd een optie is. Vooral op drukke momenten, zoals op weg van en naar het werk.

Comfort eerst

Daarom besloot deze ervaren passagier, die waarschijnlijk honderden reizen op zijn naam heeft staan, het heft in eigen handen te nemen. Na een bepaalde leeftijd wil hij niet langer de vermoeidheid voelen van het vervoer te voet, dus draagt hij zijn draagbare stoel door de rijtuigen.

De zebra-minotaurus

De mythologie zit vol met vreemde dieren, antropomorfe beesten of godheden van allerlei soort. Een van de bekendste is de Griekse Minotaurus. We weten niet of deze man een zebraversie van het beroemde monster wilde maken, of dat hij gewoon voor de lol voor de zwart-wit gestreepte combinatie koos.

De zebra-minotaurus

Waar geen twijfel over bestaat, is dat het kostuum erg goed gemaakt is. We vragen ons af of de metro echt geschikt is voor dit type passagier.

De kunst van het reizen

Wie zei dat reizen met de metro geen artistieke ervaring kan zijn? Zelfs een bezoek aan een museum in levende lijve. In de wagons kan van alles gebeuren, zelfs een live action versie van “La Gioconda”, het beroemde schilderij van de Italiaanse renaissanceschilder Leonardo da Vinci.

De kunst van het reizen

We weten niet zeker of de vrouw op weg was naar een gekostumeerd feest of naar het Louvre Museum om zich te herpositioneren tussen haar monturen. Misschien was ze aan het wandelen, moe van de vele starende bezoekers.

Wandelen in de tuin

Ja, je gaat niet zomaar wandelen in de tuin. Soms is de vergelijking omgekeerd en is het de tuin zelf die gaat wandelen. We hebben al tientallen vreemde situaties gezien die zich voordoen in metrostellen. Er verschijnt echter steeds weer iets nieuws dat de kijker blijft shockeren.

Wandelen in de tuin

In het geval van een kostuum lijkt de keuze niet zo verstandig. Er is een tekort aan kijk- en ademruimte, dus deze persoon zal een slechte tijd hebben gehad tijdens het evenement.

Een heel echte reis

Niet alle metro’s ter wereld staan dieren toe in de wagons. Vooral als het gaat om huisdieren, zoals honden en katten. Maar de autoriteiten hebben het waarschijnlijk niet over exotische diersoorten, zoals pauwen.

Een heel echte reis

Daarom besloot deze passagier zijn vogel mee te nemen in de wagon, tot verbazing van de rest van de reizigers. Het belangrijkste is dat het dier zijn majestueuze waaier van veren niet laat zien, want die neemt de hele trein in beslag.

Ga niet in de kou staan!

Het wordt steeds gebruikelijker voor sommige mensen om hun huisdieren bijna als kinderen te behandelen, iets wat gepaard gaat met het kopen van accessoires, speelgoed en allerlei soorten kleding. Dit is het geval bij deze passagier die vooral besloot om haar puppy te beschermen tegen de kou.

Ga niet in de kou staan!

We weten niet zeker hoe laag de temperatuur in dat rijtuig of die stad is, maar aan het raam te zien, ziet het er behoorlijk koel uit. En als je de vacht van de hond mag geloven, is het de poolcirkel.

Ja mijn generaal!

Infanterietroepen hoeven niet altijd in draf te lopen. Dat kan het beste worden overgelaten aan training, terwijl ze voor alledaagse verplaatsingen net zoveel behoefte hebben als ieder ander om zich per metro te verplaatsen. Het geval van deze soldaat lijkt echter een beetje vreemd.

Ja mijn generaal!

Hij vindt de militair groene kleur zo mooi dat hij besloot om zijn gezicht te beschilderen. Het doet erg denken aan de speelgoedsoldaatjes in de film Toy Story, die troep onder Sheriff Woody.

Praktische oplossing

De meeste mensen die naar de foto kijken denken waarschijnlijk: waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht! Het lijkt de ideale oplossing voor elk metrostel. Het zijn ruimtes waar de spijlen en overspanningen om zichzelf te ondersteunen in overvloed aanwezig zijn, een fundamenteel element in de installatie van de hangmatten.

Praktische oplossing

Er is een tekort aan zitplaatsen, dus de oplossing van deze passagier is een maatregel die metro-autoriteiten over de hele wereld zouden moeten overwegen.

Wandelende marteling

Niet alle ondergrondse reizigers dragen exotische dieren, bizarre kostuums of leuke accessoires. Sommigen kunnen de sfeer een beetje vreemd maken, om niet te zeggen angstaanjagend. Jezelf rustig voortbewegen en plotseling een guillotine tegenkomen moet geen prettige ervaring zijn.

Wandelende marteling

Het hangt ervan af wie het vervoert en voor welk doel het wel of niet gevaarlijk is. Voor het geval dat, zou ik de omringende passagiers aanraden om van wagon te wisselen. Je weet nooit wanneer middeleeuwse martelmethoden weer terugkomen.

Persoonlijke bezorging

Het is waar: het verlangen naar een goede pizza kan vaak leiden tot extreme situaties. Bijvoorbeeld ergens gaan afhalen, zelfs als het nodig is om er via de metro te komen. Waarschijnlijk werken bezorg-apps niet voor deze persoon, of werkt deze specifieke plek niet met bezorgingen.

Persoonlijke bezorging

Wat de situatie ook was, het is duidelijk dat de man behoefte had aan een pizza en dat geen enkel stuk de hele weg naar huis heeft afgelegd. Hij had zo’n honger dat alleen de doos nog over was.

Het lijkt erop dat dit met opzet is gedaan

De bewustwordingscampagnes die vaak in metro’s worden opgezet, lijken niet altijd nodig of echt. Niemand kan echter beweren dat het in dit geval om een alledaagse situatie gaat. Het voorbeeld is meer dan duidelijk, direct onder de poster kun je het bewijs vinden.

Het lijkt erop dat dit met opzet is gedaan

Sommige mensen, meestal mannen, hebben de neiging om te comfortabel te gaan zitten als de grootte van de stoelen dat niet toelaat. Het lijkt erop dat deze passagier zijn bril niet goed kon gebruiken om het bord te lezen.

Vandaar het gezichtsmasker

Een van de eerste maatregelen die gezondheidsautoriteiten over de hele wereld hebben genomen om de pandemie van het coronavirus te bestrijden, is dat passagiers beschermd reizen in het openbaar vervoer. Dit omvat het gezichtsmasker of kinmasker, een accessoire dat al in duizenden steden is geïnstalleerd.

Vandaar het gezichtsmasker

Als iemand eraan twijfelde dat het virus ondergronds circuleert, dan is hier het onweerlegbare bewijs. Deze nieuwe stam van de ziekte is zelfs gegroeid tot een zorgwekkende omvang. Binnenkort zal het nodig zijn om je te bedekken met volledige gezichtsmaskers of helmen.

Het spook onder de grond

Pretparken, kermissen of winkelcentra hebben vaak verschillende attracties, zoals botsauto’s, achtbanen en de klassieke spooktrein. Een spookachtige attractie kan echter ook onder de grond ontstaan.

Het spook onder de grond

Kom net deze groep levende standbeelden gemengd met vreemde spoken tegen, die je gratis een angstaanjagende rit naar huis aanbieden. Thuiskomen van je werk kan altijd een avontuur zijn in de metro!

Kattenliefhebber

Sommige accessoires zien er zo realistisch uit dat het eng is. Deze vrouw, zeker een kattenliefhebster, moet oppassen voor de dierenbescherming – een onoplettend lid kan in de war raken en haar aangeven voor dierenmishandeling!

Kattenliefhebber

Hoe dan ook, je moet de originaliteit van die portemonnee erkennen. Het is misschien geen feestje in een eersteklas paleis waardig, maar het is zeker leuk. Bovendien kun je een huisdier hebben zonder geld uit te geven aan eten of een dierenarts.

Ieder zijn eigen stijl

We zijn het erover eens dat mensen zich kunnen kleden zoals ze dat zelf willen. Ja, sommige stijlen zijn opvallender dan andere en kunnen de nieuwsgierigheid van voorbijgangers wekken. Maar deze vrouw bespaarde zichzelf de moeite door de blikken van anderen te vermijden.

Ieder zijn eigen stijl

We weten niet of dit een erg introspectief persoon is of dat hij gewoon niet nog een tas in zijn hand wilde dragen. Maar wat opvalt is dat hij niet eens een kijkgaatje heeft – laten we hopen dat hij heel voorzichtig was op de metrorails!

50+ momenten op vliegvelden die zo’n beroering veroorzaakten – mensen konden niet anders dan staren

Grappige luchthavenmomenten die ervoor zorgden dat mensen stopten en staarden

Met alle ernstige dingen in de wereld is het gezond om onszelf toe te staan te lachen om de gekkigheid om ons heen. Een gevoel voor humor over de kleine dingen helpt ons door de grotere problemen heen. In deze geest, hier zijn enkele grappige luchthaven momenten om de stemming te verlichten.

.

Ik en Junior!

Deze nieuwe moeder probeerde zichzelf belachelijk te maken nadat ze wat was aangekomen met de zwangerschap. Misschien was ze bang dat haar man haar en hun baby niet zou herkennen – hij was lang weg geweest in het leger en dit zou de eerste keer zijn dat hij zijn pasgeboren zoon zou ontmoeten.

Ik en Junior!

Ze wilde haar man thuis verwelkomen met een flinke dosis humor. Zo lief!

Yoga Onderweg

Er zijn geen regels tegen het doen van yoga in een openbare ruimte – dus wat is een betere manier om je lichaam los te maken als je vlucht vertraging heeft of als je net vele uren op een lange vlucht hebt gezeten? Haal gewoon je yogamat tevoorschijn, daar in de loungeruimte.

Yoga Onderweg

Wie weet begin je wel een trend – want andere mensen zullen zeker geneigd zijn je voorbeeld te volgen en wat beweging te krijgen terwijl ze wachten.

Wil je met me trouwen?

Openbare huwelijksaanzoeken zijn al eeuwen populair, maar ze worden nooit oud. Wanneer iemand zijn geliefde vraagt om de rest van hun leven samen door te brengen, is dat altijd een spannende gebeurtenis voor de omstanders.

Wil je met me trouwen?

Zoals je op deze foto kunt zien, zijn de mensen die getuige zijn van het aanzoek dolblij voor het gelukkige paar. Een aanzoek op een vliegveld is zeker een tranentrekker!

Een toilet voor huisdieren

Er is niets mis met uw ogen – u ziet inderdaad een toilet voor huisdieren op de luchthaven. Dit is een van de eerste luchthavens waar een plek is gebouwd waar uw huisdier zich kan ontlasten voor of na een lange vlucht.

 width=
Een toilet voor huisdieren

Met dit soort gebaren laat de luchthaven van San Diego zien dat ze niet alleen voor hun menselijke passagiers zorgen, maar ook voor hun dierlijke metgezellen.

Kijk naar mij, papa!

Wat een geweldig idee om een papa aan zijn nieuwe dochtertje voor te stellen als hij haar voor het eerst ziet! Hij is vast en zeker meteen verliefd geworden… vooral toen hij deze poster zag! En wij gokken ook dat hij weer helemaal verliefd is geworden op de mama van zijn baby.

Kijk naar mij, papa!

Het aanpassen van bekende teksten van een popliedje is een originele manier om een vader voor te stellen aan zijn nieuwe baby, dus deze moeder krijgt een aantal belangrijke punten voor creativiteit.

Moest gewoon een beetje gaan zitten

Als je stewardess bent en even moet bijkomen, kun je je ontspannen in je aangewezen stoel. Maar waarom zou je je niet uitstrekken over de lengte van de servicebalie achterin het vliegtuig?

Moest gewoon een beetje gaan zitten

Met die hoge hakken is het geen wonder dat haar voeten moe zijn na een lange dag op en neer lopen langs het gangpad. Hopelijk gaat ze goed zitten bij het opstijgen en landen, anders rolt ze over de vloer!

Waar leg je de baby?

Als je in de rij voor de beveiliging staat en je moet je kind even neerleggen, wat doe je dan? Deze moeder koos de dichtstbijzijnde emmer op de lopende band. Haar werd gevraagd haar schoenen uit te trekken, dus ze moest beide handen vrij hebben – en de emmer leek haar de veiligste plaats om haar kind neer te zetten.

Waar leg je de baby?

Als de band in beweging kwam, had de baby in het röntgenapparaat geduwd kunnen worden! Maar gelukkig gebeurde dat hier niet, en de baby bleef veilig en gezond in zijn kleine container.

Niet opgeëiste bagage

Dit meisje ziet eruit alsof ze op weg is naar dromenland – ook al is het op een lopende band. Dit lijkt me een leuke manier om de tijd te doden tijdens het wachten op het vliegtuig.

Niet opgeëiste bagage

Hopelijk is er iets om haar bezig te houden tijdens de vlucht, want ze kan hyper worden als ze te lang op de bagageband ligt te dutten. Maak haar maar wakker voordat ze ergens anders terecht komt dan haar familie bedoeld heeft.

Wat gebeurde er met de mensen?

Deze foto is niet wat het lijkt. Misschien denk je dat alle passagiers door een boze heks in valken zijn veranderd. In feite was dit een prins uit Saoedi-Arabië die zijn status gebruikte om al zijn 80 valken op een commerciële vlucht te krijgen.

Wat gebeurde er met de mensen?

Dit is een luxe die alleen een zeer bevoorrecht persoon kan genieten. Maar alle afgunst terzijde, de valken waren tenminste veilig en gezond tijdens hun vlucht.

Ze moet plichtsbesef hebben

Deze jonge soldaat was lange tijd weg van zijn vriendin, en zij miste hem duidelijk – en verwelkomde hem thuis met een slim bord dat niets aan de verbeelding overliet.

 width=
Ze moet plichtsbesef hebben

Het paar was extatisch om herenigd te worden, en niets anders lijkt er toe te doen! Hopelijk kunnen deze twee tortelduifjes de verloren tijd inhalen.

Neit nodig om te rennen!

Is dit de echte Forrest Gump in de trein? Nee, het was gewoon een look-alike op weg naar zijn eigen Jenny. Deze man zag eruit en was net zo gekleed als Forrest uit de film Forrest Gump.

Niet nodig om te rennen!

Het was dus geen verrassing dat iemand een foto moest maken om het gekke voorval aan iedereen thuis te laten zien.

Laat de wereld zijn echte gezicht zien

Als zijn vrienden de arme man in verlegenheid wilden brengen, moeten ze daarin geslaagd zijn met deze opgeblazen foto. Hopelijk zag Mokie deze foto van een afstand en liet hij zijn gezicht niet zien in de ontvangstruimte.

Laat de wereld zijn echte gezicht zien

Niemand wil een gigantische foto van zichzelf in het openbaar zien, zeker niet als hij zo’n dom gezicht trekt. Maar we weten zeker dat zijn vrienden de beste bedoelingen hadden en Mokie alleen maar wilden laten lachen.

Hoe hun vertrouwen te winnen

Het zien van een neergestort vliegtuig onder je bij het opstijgen zou zeker enige angst veroorzaken. Dit is het beeld dat je te zien krijgt als je vertrekt van de internationale luchthaven in Moskou.

Hoe hun vertrouwen te winnen

Het is inderdaad een gekke manier om het vertrouwen van de passagiers te winnen – hopelijk krijgen ze het wrak snel opgeruimd, zodat iedereen gelukkiger gedachten kan hebben bij het opstijgen.

Te ver doorgeschoten ijdelheid

Dit is wat er gebeurt als je te geobsedeerd raakt door je eigen gezicht. Simons vriendin had duidelijk genoeg van zijn ijdelheid en besloot hem dat te laten weten door hem in het openbaar voor schut te zetten.

Te ver doorgeschoten ijdelheid

Misschien was het gewoon een goede grap om hem aan het lachen te krijgen – we zullen het nooit weten. Maar Britney’s bord trok zeker de aandacht van alle aankomende passagiers.

De nieuwe comfortabele stoel

Als je niet meer rechtop kunt zitten, moet je een goede rustplaats voor je hoofd vinden. En wat kun je dan beter gebruiken dan je vertrouwde koffermaatje?

De nieuwe comfortabele stoel

Al je kleren kunnen erin, en zeker ook je hoofd. Maar waar laat je de rest van je lichaam? Precies daar in de stoel waar het altijd al was. Het vereist alleen een beetje herschikking.

Waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten

Dit vliegtuig landde in Midden-Aarde, en ze moesten een paar dwergen vragen om het uit de greppel te halen. Hopelijk werden de dwergen betaald voor hun werk, want met een dwerg en zijn goud wil je niet sollen.

Waar verleden en toekomst elkaar ontmoeten

Alle gekheid op een stokje, dit was een scène die werd opgenomen voor de film Man vs. Beast. Ze wilden zien of 44 kleine mensen sterker zouden zijn dan een olifant – het bleek van niet.

Zelfs niet tijdens de kerstvakantie?

Hoe vertel je je kleinkind dat je geen sneeuwbol kon meenemen omdat die niet in het vliegtuig mocht? Misschien kun je de Grinch de schuld geven, maar hoe zit het dan met dat durian fruit dat je ze beloofd had?

Zelfs niet tijdens de kerstvakantie?

Sommige geschenken mogen gewoon niet mee in het vliegtuig, en met reden – durian heeft zo’n sterke geur, dat het de vlucht ondraaglijk zou maken voor alle passagiers!

Klaar om te vliegen

Deze man is ongelooflijk voorbereid op zijn lange vlucht. Hij draagt een gezichtsmasker om zijn luchtwegen te beschermen, een oogmasker om het licht tegen te houden zodat hij kan slapen, een nekkussen en een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

Klaar om te vliegen

Hij is duidelijk een frequente reiziger en weet welke uitrusting hij nodig heeft om comfortabel te vliegen.

Niet voor de zwakken

Zelfs als het legaal was om zo’n foto voor Instagram te maken, lijkt het me iets te ver gaan om alleen maar meer volgers te krijgen. Maar dat weerhield deze piloot er niet van om vanuit de veiligheid van Photoshop de foto te maken die niemand anders kan krijgen.

Niet voor de zwakken

Helaas werd hij ontdekt en verloor hij de meeste van zijn Instagram-volgers. Dus wat is het volgende, een foto van hem die op de maan loopt? Dat zou een dappere prestatie zijn.

Hartelijk handschrift

Dit bord kwam uit het hart van een kind, en als je het niet kunt lezen, probeer je dan weer voor te stellen dat je een kind bent. Herschik de letters in de juiste volgorde, en je ziet de bedoelde boodschap.

Hartelijk handschrift

Dit lieve kleine meisje wilde haar grootouders welkom thuis heten toen de familie hen kwam ophalen op de luchthaven – en haar handgeschreven teken deed hun hart zeker smelten.

Geef ze niet je paspoort

Als je kinderen onrustig worden, is het laatste wat je moet doen ze met je paspoort laten spelen. Ze zouden het kunnen versieren met hun persoonlijke kunstwerken, in de overtuiging dat ze je paspoort mooier maken.

Geef ze niet je paspoort

Ze weten niet dat hun zelfexpressie uw gezin ervan zal weerhouden op uw langverwachte reis te gaan, want een gemerkt paspoort is meteen ongeldig! Zie dit voorbeeld dus als een les om uw paspoort ver uit de handen van uw kinderen te houden.

Verloren en gevonden

Dit opvallende beeld is als een levensecht Tetris spelletje. Het lijkt wel of alle verloren koffers uit de hele wereld op dit vliegveld terecht zijn gekomen.

Verloren en gevonden

Het is een goede herinnering om ervoor te zorgen dat je al je spullen van de lopende band hebt opgeraapt, want je wilt niet dat ze in een verloren-en-gevonden-toren belanden!

Blijf uit de buurt

Dat is precies wat dit bord aangeeft op een luchthaven in Nieuw-Zeeland, waar de landingsbaan heel dicht bij de parkeerplaats ligt. Als mensen op deze kleine luchthaven aankomen, wordt hen aangeraden hun auto snel te parkeren en dan naar binnen te gaan om het gevaar van opstijgende of landende straaljagers te vermijden.

Blijf uit de buurt

Misschien is het beter om een taxi te nemen die je bij de deuren van de terminal afzet, dan het risico te nemen!

Baanpatrouille

Deze border collie heeft een heel belangrijke taak – en dat is het verjagen van alle zwerfdieren die te dicht bij de landingsbaan van het vliegveld komen. In plaats van vallen te zetten om de dieren weg te houden, doet Piper de collie het voor een bot of twee.

 width=
Baanpatrouille

Hij loopt rond de perimeter van dit vliegveld in Michigan, en lijkt van zijn werk te houden. Piper is een zeer waardevolle werknemer van het vliegveld, die de start- en landingsbanen veilig houdt.

De Grote Trek

Zo ziet het eruit als de reisbeperkingen worden versoepeld en iedereen weer de wereld rondvliegt. Dit is natuurlijk maar een grapje – het is gefotoshopt door een bekwame fotograaf en samengesteld uit 400 verschillende foto’s.

De Grote Trek

Het is nogal een indrukwekkend uitzicht op alle vluchten die deze luchthaven verlaten. Als je denkt dat dit er eng uitziet, stel je dan eens voor hoe het zou klinken!

De pinguïns zijn aangekomen

Ze kwamen door de poort als een delegatie van de Penguin World, en kregen een warm welkom. Deze bedreigde pinguïnsoort werd door een team van natuurbeschermers gered van stropers, en teruggebracht naar hun natuurlijke habitat.

 width=
De pinguïns zijn aangekomen

Een commerciële vlucht was de veiligste manier om hen terug te brengen naar hun eiland, vlak voor de kust van Zuid-Afrika. Kun je je voorstellen naast een pinguïn te zitten tijdens een vlucht?

Nog maar net weg

Iemand liet de laaddeur open, en deze ontvoerde ijsbeer ontsnapte ternauwernood met zijn leven! Gelukkig was dat hier niet het echte scenario – maar ijsberen zijn een normaal gezicht op de landingsbanen van luchthavens in Alaska.

Nog maar net weg

Misschien herinnerde deze beer zich dat iemand hem de laatste keer dat hij hier was met een snack trakteerde. En iedereen houdt van goede herinneringen – zelfs ijsberen.

Het had erger kunnen zijn

Stel je Jasmijns verbazing voor toen ze deze foto van vreemden op haar Facebook-pagina vond. Wat ontzettend aardig van deze medewerkers van de luchthaven van Newcastle om haar te vertellen waar ze haar telefoon was verloren, samen met een vriendelijke waarschuwing om haar Facebook-account niet ingelogd te laten als ze hem niet gebruikt.

Het had erger kunnen zijn

Normaal gesproken is een verloren telefoon een dooddoener – maar deze luchthavenmedewerkers laten ons de betere kant van de mens zien.

Doe je handen samen voor hen

Deze jongens zijn waarschijnlijk gewend om enthousiast applaus te krijgen voor hun publieke stunts. Ze besloten om verveelde passagiers op deze luchthaven iets te geven om te onthouden.

Doe je handen samen voor hen

Het is zo heerlijk om jonge mensen een circusshow te zien opvoeren in plaats van met hun gezicht in hun smartphone te zitten, en we weten zeker dat hun medereizigers dankbaar waren voor de afleiding.

Vrolijk Kerstfeest!

Deze gelukkige passagiers werden verrast door de Spaanse luchtvaartmaatschappij SpanAir toen hun vliegtuig landde op kerstavond. Iedereen kreeg een bedankje omdat ze SpanAir gebruikten om met Kerstmis thuis te komen.

Vrolijk Kerstfeest!

We zijn benieuwd wat er in die dozen zit – misschien een leuk reiskussen en een cadeaubon voor een toekomstige vlucht?

Volg mij op Instagram

Deze piloot staat bekend om haar yogaposes rond het vliegtuig en heeft een behoorlijke aanhang op Instagram. Je vindt niet veel piloten die ook yoga-instructeur zijn. Maar de uit Zweden afkomstige Maria Peterson is geen gewoon mens.

Volg mij op Instagram

Ze verwent haar volgers door haar twee liefdes – vliegen en yoga – samen te brengen.

Bukken! Maar nadat je een selfie hebt genomen

Dat klopt, dit is niet gefotoshopt! Als je deze selfie op sociale media ziet, weet dan dat hij echt is – maar alleen op dit eiland in het Caribisch gebied. Met de landingsbaan vlak bij het strand zijn de mensen zo gewend aan laagvliegende vliegtuigen dat ze niet eens meer bukken.

Bukken! Maar nadat je een selfie hebt genomen

Daarom zie je deze mensen op het strand druk bezig met het nemen van selfies zonder een greintje angst.

Iedereen achter oma voor een foto

Het lijkt erop dat iedereen zich achter oma verzamelt om te poseren voor een familiefoto voor het vakantiealbum. Helaas was dit een echte situatie waarbij iedereen vast zat achter deze oude dame op een bewegende loopbrug op het vliegveld.

Iedereen achter oma voor een foto

Ze besloot duidelijk te blijven staan en niemand te laten passeren. Gelukkig leek niemand er last van te hebben, en stonden ze allemaal lachend op de foto.

Maak je geen zorgen, ik hou je warm

Als je geen goede plek kunt vinden om je hoofd te laten rusten, zul je het moeten doen met wat beschikbaar is. Zelfs als het iemands schoot is om je op te krullen als een kat, zal het moeten volstaan. Maar soms heeft de persoon op wiens schoot je ligt ook rust nodig.

Maak je geen zorgen, ik hou je warm

Hopelijk kwijlde deze man niet te veel terwijl hij zijn vriend warm hield.

Het spijt ons, we moeten u controleren

Ja – zelfs nonnen worden onderworpen aan een full-body pat down op de luchthaven. Hopelijk was dit voor de non net zo komisch als voor de omstanders. Op internationale luchthavens wordt iedereen als verdachte behandeld – zelfs de minst waarschijnlijke kandidaten.

Het spijt ons, we moeten u controleren

Het beveiligingspersoneel probeert gewoon zijn werk te doen en iedereen in het vliegtuig veilig te houden.

Bereid je voor om even te wachten

Dit is het bord dat je ziet als je in de rij staat om gebruik te maken van de openbare toiletten op een Chinese luchthaven. Het bord is zeer accuraat, gezien de lange rijen die je tegenkomt als je naar het toilet wilt.

Bereid je voor om even te wachten

Dat is niet erg bemoedigend als je na een lange vlucht uit het vliegtuig stapt en staat te popelen om jezelf te ontlasten! Zoals het bord suggereert, zorg ervoor dat je je benen kruist tijdens het wachten om ongelukken te voorkomen.

Een ontsnappingsartiest?

Serieus – als je in een vliegtuig wilt stappen, koop dan gewoon een ticket. Je zult niet kunnen vliegen als ingecheckte bagage. In deze dagen van zware beveiliging op luchthavens is er geen kans dat je ermee wegkomt. Maar we nemen het deze man niet kwalijk dat hij het probeert.

Een ontsnappingsartiest?

Misschien was zijn geld op, maar wilde hij toch met zijn vriendin mee op strandvakantie. We hopen dat zijn straf niet te zwaar was.

Was niet de bedoeling om in slaap te vallen

Misschien wilde deze man die midden op de grond lag gewoon wat rusten terwijl hij op zijn beurt aan de balie wachtte, maar hij kon het niet helpen dat hij in slaap viel. En de mensen om hem heen hadden het hart niet om hem uit zijn sluimer te wekken.

Was niet de bedoeling om in slaap te vallen

Soms zijn mensen helemaal uitgeput na een lange vlucht, vooral als er een tussenstop is. Deze man moet een talent hebben om zowat overal in slaap te vallen, want al het luchthavenlawaai was niet eens genoeg om hem wakker te maken.

Maak je eigen bagagekar

Misschien had deze persoon zo’n haast om zijn vlucht te halen dat hij geen tijd had om na te denken over hoe hij zijn bagage daar kon krijgen. Die arme kofferwieltjes begaven het waarschijnlijk halverwege de luchthaven, zodat hij toch maar een taxi moest nemen.

Maak je eigen bagagekar

Hij had tenminste een leuk verhaal om aan iedereen te vertellen toen hij eindelijk op zijn bestemming aankwam. We zullen het nooit weten, en we kunnen alleen maar hopen op het beste.

Overstekend verkeer

Deze foto lijkt op een scene uit het simulatiespel Transport Tycoon. Dit is een internationale luchthaven in Gibraltar, en auto’s moeten wachten op groen licht voordat ze de landingsbaan kunnen oversteken.

Overstekend verkeer

Maar wat gebeurt er als de stroom in de hele stad uitvalt en niemand het verkeer kan regelen? Dit is zeker niet ideaal en lijkt erg onveilig; we hopen zeker dat ze de situatie snel verbeteren.

Varkentje op de bagage

Wie kan het dit kleine meisje kwalijk nemen dat ze een plek zoekt om die vermoeide voeten te laten rusten? Als er niets anders beschikbaar is, is de bagage van papa zeker voldoende.

Varkentje op de bagage

Haar slungelige houding weerspiegelt de algemene stemming van passagiers op luchthavens waar je overal lang op moet wachten, zelfs op het toilet. Als het lichaam wil rusten, is dat precies wat het moet doen – zelfs onderweg.

Dit is van mij

Als dit de enige manier is om je bagage niet steeds weer kwijt te raken, laat het dan zo zijn. Deze man is waarschijnlijk een keer te vaak zijn bagage kwijtgeraakt, en besloot een foto van zichzelf op zijn koffer af te drukken om deze te identificeren.

Dit is van mij

We vragen ons af… hoe vaak moet je je bagage verliezen om tot deze extreme oplossing te komen? Waarschijnlijk vele malen, en hopelijk was het niet altijd zijn schuld.

Tijdje uit voor mama

Dit was waarschijnlijk tijdens de schoolvakanties, en mama kon het gewoon niet meer aan om de kleine boefjes alleen te laten. Gelukkig voor deze jongens zijn moeders geen echte opgevers – en bracht ze hen naar het vliegveld om hun vader thuis te verwelkomen.

Tijdje uit voor mama

Het is geweldig als mensen nog gevoel voor humor hebben bij de ernstige dingen in het leven – zo gaan we ermee om.

Van ver, ver weg

Deze jongens waren op weg naar Comic-Con en moesten hun schoenen laten poetsen. We hopen dat ze betaald hebben in de lokale valuta, en niet die van een ander sterrenstelsel. Het gebeurt niet vaak dat mensen gebruik maken van schoenpoetsdiensten in deze tijd waarin mensen altijd haast hebben en zich meer casual kleden.

Van ver, ver weg

Dus deze jongens uit een ver sterrenstelsel waren een welkom gezicht voor de mensen die deze diensten verlenen. We hopen dat ze de gewoonte hebben om goede fooien te geven.

Mama en papa missen

Deze man had zo’n haast dat hij vergat zijn pyjama uit te trekken voordat hij zich naar het vliegveld haastte om zijn ouders op te halen. Hij was gewoon blij dat mama en papa terug waren om de lege voorraadkast en koelkast aan te vullen!

Mama en papa missen

We weten zeker dat hij ook blij was hen te zien, want hij miste hun gezelschap thuis.

Slechts korte afscheidskusjes

Dit was de oplossing van het luchthavenpersoneel in Denemarken om te voorkomen dat mensen de curbside drop-off blokkeren. Mensen nemen graag de tijd om afscheid te nemen van hun geliefden voor een reis – laten we eerlijk zijn, dat is heel menselijk.

Slechts korte afscheidskusjes

Maar op deze luchthaven heb je slechts drie minuten om afscheid te nemen en de weg vrij te maken. Dit klinkt misschien wat hard, maar als er geen andere manier is om de oprit vrij te houden – moeten we die kussen kort houden.

Aan een korte lijn

Deze moeder moest een manier vinden om haar onstuimige kinderen aan haar zijde te houden terwijl ze zich een weg baande door de luchthaven. Maar het lijkt erop dat hun gekke capriolen haar helemaal in de knoop kregen!

Aan een korte lijn

Zelfs met de riem om, waren ze nog steeds een handvol op de luchthaven. Misschien moet ze de volgende keer een nog kortere riem proberen?

Punten voor originaliteit

Wat is de beste manier om het hart van een vrouw te winnen? Deze man wist zeker hoe dat moest. Zich verkleden als limousinechauffeur om zijn vriendin op te halen van het vliegveld leverde hem zeker veel punten op.

Punten voor originaliteit

En het teken was wat hem over de top bracht – er is geen betere manier om punten te scoren dan het vinden van de juiste woorden om haar dag goed te maken. Goed gedaan, man. Dit was heel romantisch.

Warm en veilig blijven

Dit was nogal een innovatieve oplossing voor passagiers die gestrand waren op een luchthaven in Azië vanwege slechte weersomstandigheden. Helaas was hun vlucht dagenlang uitgesteld en moesten ze tijdens het wachten onderdak vinden.

Warm en veilig blijven

Ook al zagen ze eruit als daklozen, dat weerhield hen er niet van de lege dozen te gebruiken om een kleine slaapplaats te creëren. En niemand neemt het ze kwalijk dat ze gewoon proberen warm te blijven en zich veilig te voelen.

Op spelonderbreking!

Deze beveiliger werd betrapt op het spelen van een solitaire spel op de computer in plaats van het controleren van paspoorten. Dit is een baan waarbij je volledig geconcentreerd moet blijven en geen tijd hebt om te rotzooien.

Op spelonderbreking!

Hopelijk is deze beveiliger door zijn managers op het rechte pad gebracht en zal hij in de toekomst geen spelletjes meer spelen terwijl hij geacht wordt te werken om passagiers veilig te houden.

Beter veilig zijn

Je telefoon in een USB-lader steken op een openbare plaats is niet meer zo veilig, en deze passagier omzeilde het gewoon. Wilde deze persoon gewoon voorkomen dat hij moest betalen om zijn telefoon op te laden, of probeerde hij zijn gegevens veilig te houden voor USB-hackers?

Beter veilig zijn

Je kunt beter je eigen oplader meenemen dan geld verspillen en jezelf blootstellen aan een datalek op je telefoon.

Waar is Luke?

Het is niet veilig om in het openbaar gezien te worden met Darth Vader, maar Stormtroopers maken deel uit van zijn entourage. Laat de Rebel Alliance maar beter niet weten dat hij in de buurt is, ze zullen zeker terugslaan.

Waar is Luke?

Gelukkig was dit gewoon een groep Star Wars fans verkleed op de luchthaven van Denver vlak voor de release van Star Wars, the Last Jedi.

Wrok of grap?

Deze man kwam zijn zwager ophalen van het vliegveld. Zouden zijn woorden een weerspiegeling zijn van zijn ware woede, of maakte hij gewoon een grapje om de stemming voor de aanstaande ouders te verlichten?

Wrok of grap?

Laten we hopen dat het het laatste was, en dat de zelfvoldane blik op zijn gezicht niet betekende dat hij wraak wilde nemen. Het is altijd leuk als familieleden grapjes met elkaar kunnen maken.

Een beschamend moment

Deze familie deed er alles aan om mama in verlegenheid te brengen, en dat lukte! Toen ze het bord zag, draaide ze zich gewoon om en deed alsof ze hen helemaal niet kende. Soms kunnen familieleden zo onattent zijn.

 width=
Een beschamend moment

Ze kregen tenminste de verrassing op hun moeders gezicht te zien. Hopelijk is deze foto vol goede moed genomen en hoefde papa niet de nacht in het hondenhok door te brengen!

Geef ze alsjeblieft een laptop

Deze foto’s zijn een paar weken na elkaar genomen op hetzelfde vliegveld. Was dit een valstrik, of proberen ze een donatie te krijgen voor een laptop? Maar even serieus, hoe slepen ze in hemelsnaam die zware typemachines mee op reis?

Geef ze alsjeblieft een laptop

Misschien houden deze mensen gewoon niet van de nieuwe technologie en proberen ze off the grid te leven. Ze zullen tenminste geen last hebben van een stroomstoring – misschien hebben ze kaarsen bij zich.

Er is iets te verbergen

Wanneer iemand binnenshuis rondloopt met een zonnebril op, verbergt hij vaak iets. Meestal proberen ze hun identiteit te verbergen – en dat is precies het geval in deze foto.

Er is iets te verbergen

Candice Swanepoel, een actrice uit Zuid-Afrika, probeerde met haar zonnebril onherkenbaar te blijven. Hopelijk is ze de luchthaven doorgekomen zonder lastig gevallen te worden door fans.

Een ritje meeliften

De benen van dit kleine meisje waren te kort om haar vader bij te houden toen hij zich door het vliegveld haastte, dus besloot ze in plaats daarvan mee te liften op zijn koffer. Merkte hij dat zijn tas plotseling zwaarder werd?

Een ritje meeliften

We weten zeker dat andere vermoeide passagiers jaloers toekeken en wensten dat ze ook op iemands koffer konden meerijden in plaats van te lopen.

Laat me even liggen

Dit is wat er gebeurt als je een tussenstop maakt en je vlucht uren vertraging heeft. Is dit niet wat we allemaal willen doen als we vastzitten op het vliegveld?

Laat me even liggen

Soms is het enige wat we nodig hebben een paar minuten liggen om op te laden. Hopelijk stapte niemand op deze vrouw terwijl ze haar powernap deed.